Hjemmekontor – kom i gang

 - Asbjørn Ness Web
kr 6600 eks. mva.

Introduksjonsvideoer

Du får tilsendt en pakke med korte videoer på fem minutter. Her får du en introduksjon til Microsoft 365, litt om administrering og samhandling. Det er også korte videoer for programmene som vi skal ta i bruk. Disse programmene er Outlook, OneDrive, Teams og Planner via Teams. Programmene er nøye utvalgt for å dekke den samhandling med Microsoft 365.

Hva er Microsoft 365?

En superbrukers rolle

Samhandling fra hjemmekontoret

E-post og kalender i Outlook

Fillagring og fildeling med OneDrive

Direkte kommunikasjon med Teams

Planlegging av arbeidsoppgaver med Planner

Startsamtale

Vi avdekker behov, snakker om forventinger og arbeidsfordeling i en avtalt videosamtale. Asbjørn Ness Web deltar med en representant. Det er opp til dere hvor mange dere stiller med.

Bestilling av Microsoft 365

La Asbjørn Ness Web håndtere bestillingsprosessen for deg. Vi holder løpende kontakt for at betalingen mellom dere og Microsoft skjer på rett måte. Microsoft 365 er abonnementsbasert og kostnaden er per bruker per måned. Pakken Hjemmekontor – kom i gang er en engangspris, og dekker ikke kostnaden til Microsoft.

  • Pris
  • Betalingsmetode
  • Abonnement

Oppsett av Microsoft 365

I oppsettsfasen når vi lager en bedriftskonto for dere, er det i korte trekk fire ting som skal gjøres: Kontaktopplysningene til en administrator skal legges inn, betalingsinformasjonen skal registreres, vi skal koble til domenet dersom du ønsker å ha e-posten i Outlook, og vi skal legge til noen brukere.

Kontaktperson

Kontaktperson

Domene

Domene

Brukere

Brukere

Kom i gang med programmene

Vi ser først på nettlesertilgangen til alle programmene som Microsoft 365 har. Deretter laster vi ned følgende programmer lokalt til datamaskinen. Dere får felles instruksjon via videosamtale, og kan stille spørsmål underveis. Her kan dere still med opp til fem personer. Dersom du savner Word, Excel og PowerPoint på listen, så kommer vi innom disse også.

Microsoft Teams

Microsoft Outlook

Administrasjon av Microsoft 365

Sluttsamtale

Vi går gjennom bestillingen, sjekker alt alle oppgavene er gjennomført og tar opp eventuelle spørsmål som har dukket opp. I tillegg går vi gjennom noen forhåndsbestemte spørsmål.

  • Har dere fått programmene dere forventet?
  • Kan dere opprette nye brukere og slette gamle?
  • Har dere noen andre spørsmål?
kr 6600 eks. mva.